Eetcafé de Klinker

Zeg je ‘de Klinker’, dan zeg je uitgaan in Hoorn. Eetcafé de Klinker is al sinds 1991 een begrip in het uitgaanscircuit van Hoorn. Je vindt de Klinker aan de Roode Steen 13 te Hoorn.

Als je op de Roode steen bent, dan wordt je verwelkomt met een ‘BierGarten’ gevoel zoals je dat ziet in Duitsland.

Entree naar eetcafé de Klinker

Via de gewone ingang kom je er helaas niet in met je rolstoel, maar het personeel doet graag de nooduitgang, die een paar meter naast de ingang zit, open en de oprijplaat neerleggen, zodat je alsnog naar binnen kunt.

Eerlijkheid gebiedt dat het een typische uitgaansgelegenheid is en daar is elke stoel een bron van inkomsten. Hierdoor is het wel wat krapjes om met een standaard rolstoel je naar een plekje te begeven. Zeker als het binnen al aardig druk is.

Op de eerste verdieping is er mogelijk om een hapje te eten en daar zijn ook wc’s. Als je echter beneden bent en je bent niet in de gelegenheid om de trap op te gaan, dan is er ook een kleine wc beneden,

Als je echter in een rolstoel zit, dan is het wel behelpen om de wc te bereiken en in te gaan. De tafel ervoor zal verwijderd moeten worden.

Beneden toilet. Geen officiële invalide toilet.

Eetcafé de klinker straalt gezelligheid uit en als je op hun facebookpagina kijkt, dan wordt dat ook bevestigd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Een echte familie café.

https://www.facebook.com/eetcafedeklinker

Website: https://eetcafedeklinker.nl/

You may also like...