Grand Café Winston

In 2012 opende Grand Café Winston, aan de Roode Steen 13c, zijn deuren. Midden in het hart van Hoorn waar ooit een bioscoop was. Deze bioscoop had ook de naam Winston, maar brandde helaas in april 2000 af. Persoonlijk vind ik de naam keuze een mooi eerbetoon aan een stuk geschiedenis dat verloren is gegaan.

Wat is er voor terug gekomen? een mooie, moderne grand café met ruim opgezette indeling, zodat je er met je rolstoel prettig kunt bewegen.

Om binnen te komen, heb je helaas wat assistentie nodig, want de entree is best hoog. Op dit moment zal iemand van de bediening voor u een plaat neerleggen. Als aanbeveling heb ik aangegeven dat een wat langere oprij plaat beter is, want dan is het minder stijl voor de bezoeker.

Ingang Grand café Winston

De tweede deur draait naar de hal, wat ook niet echt handig is, als je zelfstandig naar binnen wilt gaan, maar gelukkig is het personeel erg behulpzaam, maar kan me voorstellen dat het bij drukkere periodes wel even vervelend kan zijn.

Wil je naar het toilet? dan kan dat als je langs de bar de hal ingaat. Hier zijn 3 wc’s aanwezig, waaronder een invalide toilet, waar je als nieuwe ouder ook je kleintje kunt verschonen.

Voor meer info: https://winston-hoorn.nl/

You may also like...