KPN Winkel Hoorn

Aan de Grote Noord, op nummer 52, is de KPN winkel te vinden en kan je als klant voor diverse vragen binnen stappen die betrekking hebben tot de diverse producten die KPN aanbied.

Eerlijkheid gebiedt, zelf ben ik een KPN klant en had wat technische vragen, maar daarnaast keek ik uiteraard naar de indeling en service van de winkel.

over de service had ik niks te klagen en werd zo goed als het maar kon te woord gestaan door een medewerker.

de indeling van de winkel is verder optimaal ingericht, zodat ik daar als rolstoelgebruiker door de winkel kon gaan.

Achter in de winkel is een nis waar een hoekbank staat en bezoekers die slecht ter been zijn rustig kunnen zitten om aan een medewerker vragen te stellen.

langs de wanden zijn wat telefoons die je kan bekijken en als rolstoelgebruiker kan je er dichtbij komen, omdat er beenruimte is vrijgehouden en alles is op een hoogte geplaatst dat het allemaal goed leesbaar is en de producten kan aanraken.

Ingang KPN winkel Hoorn

bij de ingang is er wel een klein randje, waar je over zou kunnen struikelen, maar daar kan de huurder niks aan veranderen. De eigenaar van het pand zou daar wel naar kunnen kijken om te zien of er wat aan gedaan kan worden, zonder dar er veel veranderd aan de algemene historische zicht van het pand.

verder is het niet mogelijk om daar gebruik te kunnen maken van een wc.

https://www.kpn.com/w3/vind-een-winkel/winkel/hoorn/253

You may also like...