Leen Bakker Hoorn

Leen Bakker is in Hoorn al jaren een bekende woonwinkel. Na een verwoestende brand is de nieuwe vestiging nu te vinden in winkelgebied ‘Hof van Hoorn’ aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 15a te Hoorn.

Voor de ingang van deze winkel is de stoep verlaagd, waardoor de winkel goed bereikbaar is.

Zodra je via de schuifdeuren naar binnen komt, wordt je vriendelijk begroet door een medewerker die kassa/balie werkzaamheden doet.

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen wat je hier allemaal kunt vinden aan woon spullen, maar met 2 verdiepingen is dat best wel veel.

De hoofdpaden zijn goed te doen doordat deze hoofdzakelijk tegels zijn.
Her en der zijn er eilandjes gemaakt om wooninspiratie te kunnen op doen. Dit zijn een goede bron voor als je niet echt een beeld kunt vormen als je je eigen paleisje wilt stijlen.

Het “vervelende” van deze eilandjes is dat de op een verhoogde laminaatvloer zijn opgesteld, waardoor je een drempel hebt van ongeveer 2cm. Dit kan een struikel situatie opleveren voor mensen die slecht ter been zijn.

Ik heb met de manager van deze vestiging gesproken en hij vertelde mij dat Leen Bakker landelijk in het najaar van 2021 een nieuwe winkelplan gaan doorvoeren, om bepaalde gebieden in de winkel toch wat toegankelijke te maken voor de bezoekers.
De manager zelf gaat waar mogelijk ook proberen rekening te houden met de rolstoelen en andere minder valide mensen, maar gaf wel te kennen dat dit niet in de gehele winkel mogelijk is, waardoor er toch plekjes zullen zijn die niet makkelijk bereikbaar zijn voor iemand in een rolstoel of scootmobiel.

Ik heb aangegeven dat ik dit wel kan begrijpen, want elke centimeter oppervlakte is belangrijk om een product te kunnen laten zien. Meer beweegruimte betekend minder producten.

invalide toilet Leen Bakker Hoorn

Als de nood hoog is, dan heeft Leen Bakker Hoorn ook een invalide toilet op de eerste verdieping. Deze vindt je als je de lift uit gaat en dan naar rechts.

Op dit moment (van wege de corona maatregelen) is de toilet afgesloten, maar als je het netjes vraagt aan een medewerker, dan zal deze je gewoon helpen en de deur van het slot halen.

Zodra de corona maatregelen volledig zijn opgeheven, zal deze toilet weer vrij toegankelijk zijn voor alle bezoekers van de winkel

https://www.leenbakker.nl/winkels/hoorn/dr-cjk-van-aalstweg-15-a

You may also like...