Mediamarkt Hoorn

Mediamarkt. Ik ben toch niet gék!?!

Wie kent deze uitspraak niet.

Sinds een aantal jaren is deze elektronica winkel te vinden aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg 15 te Hoorn.
Het winkelgebied heet ‘Hof van Hoorn’ en daar zijn diverse bouwmarkten en elektronica winkels te vinden zoals dus de Mediamarkt.

Voor de deur is een zebrapad dat leidt naar de verlaagde stoep voor de winkelingang. Erg prettig als je met een rolstoel of rollator de stoep op wilt komen.

De ingang is voorzien van schuifdeuren met een soort hal voordat je de winkel zelf betreed. De hele winkel is voorzien van een soort tapijt dat al begint bij de ingang.

Nu volgt een Let Op! moment: net voor/na de hal is een hele kleine drempel van ongeveer 1,5/2 cm en dat kan een struikel situatie opleveren. Gezien de drukte heb ik niet de gelegenheid gehad om met een leidinggevende erover te praten.

De winkel is ruim opgedeeld, waardoor je er met een standaard rolstoel er prima door kan en de producten die op de bovenste plank staan zijn ook redelijk goed te bekijken en te pakken.

(invalide) toilet Mediamarkt Hoorn

Het wordt niet echt duidelijk aangegeven, maar achter de servicebalie is het toilet te vinden. Mario en Princess Peach geven te kennen dat het een gemengde toilet is, maar wat niet zichtbaar is, is dat het ook deze toilet ook een invalide toilet is. Hier zou Mediamarkt nog een klein detail aan kunnen toevoegen om dit kenbaar te kunnen maken.

De sleutel voor de toilet is verkrijgbaar bij de servicebalie.

https://www.mediamarkt.nl/mcs/marketinfo/_MediaMarkt-MediaMarkt-Hoorn,105452,-11.html

You may also like...