Wie ben ik?

Hallo bezoeker,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Michael Montijn en ben een bewoner van onze mooie gemeente Hoorn.

Sinds 2019 zit ik in een rolstoel, omdat ik door een bottumor mijn linker been ben verloren.
Vanaf dat moment ben ik anders gaan kijken naar mijn leefomgeving en stelde vast dat er nog best wel wat winst valt te behalen aan zowel de infrastructuur van onze gemeente, zoals bijvoorbeeld stoep op en stoep af situaties.

Maar wat eigenlijk nog veel belangrijker is dat ik/wij als rolstoelgebruiker het zelfde willen doen als iemand die gewoon kan lopen. Denk aan boodschappen doen of lekker uiteten gaan.

Bij het laatste, het uiteten gaan, zit toch wel een grote uitdaging, want dat is bij een historische stad als Hoorn toch niet overal mogelijk. Zo kan het zijn dat er een drempel voor de ingang ligt of er is geen invalide toilet, waardoor je dan indirect toch wordt tegen gehouden om bij zo’n locatie naar binnen te gaan, want ja, wat er in gaat, moet er ook weer uit. Kijk zelf maar eens als je uit gaat, hoe vaak je dan naar het toilet gaat om ruimte te maken.

Met deze website hoop ik de inwoners van Hoorn en ook de toeristen van goede informatie te kunnen voorzien en zo een makkelijkere keuze kunnen maken, zonder bang te hoeven zijn dat ze worden teleurgesteld omdat een locatie niet bereikbaar is voor een minder valide medemens.

Dit is een privé website en heeft totaal geen verbindende relaties met de vernoemde locaties. Ook zal er geen reclame worden gemaakt d.m.v. advertenties van derde.
De links die ik geplaatst heb bij de berichten, zijn verkregen via zoekdiensten en zijn toegevoegd voor informatiebron en ook daaraan wordt niks verdient.

Wil je mij bereiken om iets door te geven, dan kan dat via info @ rolstoelvriendelijk-hoorn.nl.
(de spaties zijn bewust geplaatst om spam door derde of bots te voorkomen)