Wok van Pejo

Restaurant Pejo kent een lange geschiedenis aan ’t Keern in Hoorn (Zwaag). Na overname is de naam veranderd naar de ‘Wok van Pejo’.

Bij de Wok van Pejo kan je de Aziatische keuken proeven. Er is een mogelijkheid om je bord vol te leggen door een lopend buffet, maar je kunt je vlees/vis/groente laten wokken door één van de aanwezige chefs.

Aan de voorkant van het pand is een snackbar te vinden die ook een rolstoel helling heeft en de ingang van het restaurant is te vinden aan de zijkant, waar ook het parkeerterrein is.

Het nadeel van de ingang is dat het gewone deuren zijn, waardoor je niet makkelijk zelfstandig naar binnen kunt of naar buiten. De drempel die daar aanwezig is, is voor sommige toch wel een struikelgevaar en lastig om overheen te komen.

De invalidetoilet is ruim opgezet, zodat ook een elektrische rolstoel erin kan komen. Er zijn beugels om aan vast te houden. Helaas hangt de spiegel ongunstig hoog en is niet kantelbaar, waardoor het vanuit een gewone rolstoel niet te gebruiken is.

Het bewegen door het restaurant is te doen, maar als het erg druk is, dan voelt het erg bewerkelijk, want je wilt niet tegen anderen aan botsen en de andere gasten zijn vaak zo met zichzelf bezig, dat ze niet opletten op de mindervalide gast. Dit is niet alleen hier , maar ook bij andere (wok) restaurants waar ik ben geweest. Iets waar de eigenaren/uitbaters helaas niks aan kunnen doen.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Meer info: https://www.wokvanpejo.nl/

You may also like...